AZ ÓRIÁS cip?je
Életem legnagyobb tévedése. Az autó egy kényelmetlen,lusta benzintemet?.Városi forgalomban f?rge,könnyen rajtol a lámpáknál de utána elfogy a "szufla" és csak kajál,de nagyon!
Telitankolástól száz km. után 13 liter ment bele. Amikor teljesen kifogyasztottam a tartályt 13,5 liter volt az átlagfogyasztásom. -Hozzáteszem nem hajtottam a kocsit munkába járásra használom napi kb 20 km. teszek meg vele ahogy a városi forgalom engedi a tempót.
A m?szerfalon lév? motordiagnosztikai lámpa kigyulladt kb 20e. km.-nél,ez miatt 4 alkalommal voltam szervízben.Cserélték a szondát,a computert és még az indítókulcsot is.Igazából szerintem a szervíz sem tudta,hogy mi van. Most 35ezer van bent,és tegnap óta ég a lámpa ha jár a motor. Holnap viszem megint. Izgalmas az életem.
Akit csak tudok lebeszélnék róla.Nem csak a hibák végett mert lehet,hogy nálam van a legrosszab széria.Hanem a fogyasztása, menettulajdonságok,fékek,kényelem messze nem érik el pl.egy kocka Lada színvonalát sem.
Egyébként ugy néz ki oldalról mint az óriás cip?je.
Annyit azért hozzátennék,hogy nagyon sokan vagyunk csóró melós emberek akik beleugrottunk ebbe az egész hitel?rületbe,mivel a mi rétegünknek nincs annyi pénze,hogy befizessem a használtautó kezd?részlet 20-30%-át. Így marad a suzuki aki 6-12 évre kínálja a jobbnál jobb "autócsodáit" el?leg nélk?l. Én pl. 6-évre vettem havi 40ezret fizetek 3 év letelt és még nem értem el az autó TAX -árát!!! Tehát ha most visszaadnám még nekem kellene fizetnem többszázezret.(De csak ha elhozok egy újat)
Hát ennyire hülye vagyok. Lehet rajtam röhögni.
Remélem sok embernek siker?lt segítenem aki most kész?l
olcsó,kis fogyasztású,euro3-as,megbízható autót vásárolni.
- Vezérl? számítógép-egység,labdaszonda,katalisator,gázbowden,ízzók.
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2003 |