Az érdi maffia szolgálati autója
Mikor megvettem, a feleségem els? felindultságában azt mondta, hogy nyugodtan vállalhatok most már akár temetésre koszorúkiszállítást is.(hivatalos színmegjelölése:gyöngyházfekete) Err?l írta valami ámokfutó "autós" újságíró, hogy ha lesötétítínék az ablakait akár az érdi maffia is átülhetne.Én hallgatva az egykor szebb húrokat pengetett punkzenészre megtettem, mondhatom nagyon jót tett neki!Egyébként nagyon jó ez a szín, mosás után szélcsendes,száraz,napos id?ben akár órákig is tiszta marad.Az el?z? autóm is egy Wagon R+ volt, nem vagyok mazochista, vásárlási lehet?ségeimet er?sen befolyásolta a rendelkezésre álló csekély pénzösszeg mellett az alacsony mérték? hiteldíjmutató is.Az új Wagon R+-nak jót tett az 1,3-as 93 LE-s VVT motor (a klímát azért megérzi),olyan plusz extrákat kaptam még a pénzemért, mint a belülr?l nézhet? küls?tükör,négyutas-a hangfal el?tt,vagy a kormányról vezérelhet? els?kerék.Kifejezetten városi autó, amivel le lehet nyomni az évi egyszeri kötelez? nyaralást is hosszabb távon Európában a családdal.Véleményem szerint ár-érték arányban megfelel?, els?sorban városi használatra tervezett kisautó,melybe el?redöntött hátsó ülésekkel a szomszédasszonyom elromlott mosógépe is könny?szerrel megteheti a végs? nyughelyére vezet? utat.
- Semmi nem romlott el rajta, de teleszkópcserére visszahívta a gyár,er?sebb, a diesel változaté került bele
Suzuki Castrum
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2004 |