Autók » Suzuki » Wagon R+ (2000-2007)

Wagon R+ GLX/AC 1.3 vvt

A névtelen hős

Most,hogy autóm elérte a 100.000 kilométert, gondoltam megérdemli hogy említést tegyek róla. Vadi új korában került hozzánk a márkakereskedésből, fél év tájékozódás után döntöttem úgy számos egyéb márkát és típust is részletesen tanulmányozva,hogy az akkor új Ignis-motoros Wagont vásároljuk meg. Nem az autó szépségére mentünk, hanem arra,hogy egy olcsón üzemeltethető, maximálisan megbízható kocsink legyen. Egyébként nekem a formája is tetszik,bár tény hogy soha nem nyerhetne autószépségversenyt :)
A megbízhatóságáról elég ha annyit mondok, hogy a két első fényszóró izzón kívül még semmi nem ment tönkre,pedig ugye átlépte a 100 ezret.
Ebból következik hogy olcsón üzemeltethető plusz a fogyasztása is még elfogadható, 6-7 liter közötti télen-nyáron, kondival vagy anélkül. Hosszabb távon soha nem hajszoltam,az igaz, autópályán is csak 120-130-al megyek.
Ha belémbújik a kisördög és pl piros lámpánál gyorsulásra vágyok,akkor elég kevés ellenfél van érdemben,pláne az 1,3as kategóriában :) (93 Lóerő és 11 s gyorsulás 100ra)
Mindent összevetve nagyon meg vagyok elégedve vele,és ajánlom mindenkinek aki ilyet szeretne.

- 2 izzó :)

Suzuki Barna Kunszentmiklós

Fenntartási költség (10) Évjárat 2004
Előző autója? Swift 1.0 Következő autója? ?
Verdikt (8.6/10)

Suzuki Wagon R+ 2000 (2000 - 2007)