Autók » Suzuki » Wagon R+ (2000-2007)

Wagon R+ 1.3 VVT

A hűséges Suzi

Ez előtt régi 1.0 swiftem volt. Abból átülve ég és föld. Merevebb karosszéria, kényelmesebb üléshelyzet, átláthatóság, és könnyű parkolás jellemzi. A sebességfokozatai lehetnének hosszabbak, főleg az egyes rövid. A motor legmodernebb konstukció, a kocsi legjobb része! Alul egy kicsit erejét vesztett, de ha 2500 fölé megy nem állítja meg senki! A külsőhöz képest "hatalmas" a beltér. Ültem már sok kategóriatársában, amik igazán nem is a kategóriatársai, mivel a Wagon egy 3-as golffal is összemérhető beltérileg. De nem csomagtérileg:) Sajnos. Ez az egy ami a rövidség hátránya, bár egy heti nagy bevásárlás elfér benne. De csak nevetek azon, amikor más perceken át próbálnak beállni a parkolóba, addig én csak befordulok és kész. Városban tudom produkálni a 6.5-es fogyasztást, igaz tojással a gázpedálon:) Autópályatempó mellett felmegy 9-re is. Ez a dobozforma hátránya:( Négy embernek még 200 km sem kínszenvedés. Bár ez egy városra tervezett csöppség. Motorzaj lehetne halkabb, kopogósak a műanyagok, rugózás kemény, pattogó, de a beszállás isteni. Bár ízlések és....De egy városban percenként ki-be szállni egy autóból egy edzésnek is megfelel. Hát a Wagonból extra lightos az edzés:) Szó mi szó, nem bántam meg a vételét. És ahogy látom ismerőseim körében is egyre többen váltanak magas ülésbe:) bár nem a Wagonban. Amióta próbáltam más hasonló autót, azóta becsülöm igazán!
Csak még mindig nem értem az olyan embereket aki ledekradálják a Suzukit. Na ők azok aki még igazán ismerik. Ajánlom figyelmükbe:)

- Még semmi komoly. Nyikorgó ajtózsanérok, szilikonnal orvosolható:)

Suzuki Stop Autóház Debrecen
Hozzáértők, pontosak, segítőkészek.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2005
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 12000
Megbízhatóság (10) Vezetett km 12000
Előző autója? Swift Következő autója? Talán egy új WagonR
Verdikt (7.5/10)

Suzuki Wagon R+ 2000 (2000 - 2007)