A hűséges Suzi
Ez előtt régi 1.0 swiftem volt. Abból átülve ég és föld. Merevebb karosszéria, kényelmesebb üléshelyzet, átláthatóság, és könnyű parkolás jellemzi. A sebességfokozatai lehetnének hosszabbak, főleg az egyes rövid. A motor legmodernebb konstukció, a kocsi legjobb része! Alul egy kicsit erejét vesztett, de ha 2500 fölé megy nem állítja meg senki! A külsőhöz képest "hatalmas" a beltér. Ültem már sok kategóriatársában, amik igazán nem is a kategóriatársai, mivel a Wagon egy 3-as golffal is összemérhető beltérileg. De nem csomagtérileg:) Sajnos. Ez az egy ami a rövidség hátránya, bár egy heti nagy bevásárlás elfér benne. De csak nevetek azon, amikor más perceken át próbálnak beállni a parkolóba, addig én csak befordulok és kész. Városban tudom produkálni a 6.5-es fogyasztást, igaz tojással a gázpedálon:) Autópályatempó mellett felmegy 9-re is. Ez a dobozforma hátránya:( Négy embernek még 200 km sem kínszenvedés. Bár ez egy városra tervezett csöppség. Motorzaj lehetne halkabb, kopogósak a műanyagok, rugózás kemény, pattogó, de a beszállás isteni. Bár ízlések és....De egy városban percenként ki-be szállni egy autóból egy edzésnek is megfelel. Hát a Wagonból extra lightos az edzés:) Szó mi szó, nem bántam meg a vételét. És ahogy látom ismerőseim körében is egyre többen váltanak magas ülésbe:) bár nem a Wagonban. Amióta próbáltam más hasonló autót, azóta becsülöm igazán!
Csak még mindig nem értem az olyan embereket aki ledekradálják a Suzukit. Na ők azok aki még igazán ismerik. Ajánlom figyelmükbe:)
- Még semmi komoly. Nyikorgó ajtózsanérok, szilikonnal orvosolható:)
Suzuki Stop Autóház Debrecen
Hozzáértők, pontosak, segítőkészek.