Autók » Suzuki » Wagon R+ (2000-2007)

Wagon R+ 1.0 gl

1000ccm-esek PIACVEZET?JE!!!

Az autó vásárlását alapvet?en nem bántuk meg. Kiváló, kényelmes kasztni, ha kívülr?l ez nem is látszik, de rendkívül tágas utastér és végtelen megbízhatóság jellemzi a gépet. Egyedül a motor az, amit -mi- kissé megbántunk. Az autó 998ccm-es, háromhengeres. Az autópályán 130-as haladáshoz kit?n?, viszont nem rendelkezik azzal az er?tartalékkal, ami lehet?vé tenné a kissé "önfeledt" el?zéseket (3-szor is meg kell gondolni, hogy belemenjen-e az ember egy-egy ilyen helyzetbe), vagy a sportosabb vezetést. Ezeken a kevésbé jó tulajdonságokon kívül van még egy rosszabb is: Üzemi h?mérsékleten, rendkívül zajos az alapjárat. (3 hengeres aggregát)
Mindezek ellenére rendkívül meg vagyok és családom is meg van elégedve a járm?vel, biztosak vagyunk benne, hogy márka és típush?ek IS maradunk. Abban viszont egyetértünk, hogy a következ?t máR 1300 ccm-es motorral fogjuk megvásárolni!

- A m?szerfal leveg?beöml?i lötyögnek. 100 ft.

Suzuki BARTA AUTÓHÁZ
Mosonmagyaróvár, Gabona Rkp.2
Kiváló, min?ségi, megbízható szervíz!

Fenntartási költség (10) Évjárat 2003
Előző autója? 601 Következő autója? Suzuki WagonR+ 1.3 GLX
Verdikt (8.4/10)

Suzuki Wagon R+ 2000 (2000 - 2007)