Tulertekelt
1040kg,120 ló, stopperrel mérve megvan, de kelletlen kozeptartomanyban, 120rol alig képes gyorsítani, közben 7.2korul evett, ha finoman, ha durván bántuk vele.
Rettenetes gerinctamasz nélküli ülések, max másfél óra alatt kikeszitenek, el pattogó hátsó futómű, igénytelen. Tpms nélkül fel kijelzo elfoglalja a hiba jelzés. 60e a szelepszett.
Ciki az, hogy a 2018as 1.6. gdi sportage alig drágább, de sokkal jobban megy pályán, miközben 400kiloval nehezebb, nem pattog el a hátsó futómű, sokkal jobb fék, ulesek, és ugyanannyit eszik...
A 2015os gdi sportage meg többet evett, de ettől még jobban ment az is. És az tényleg kb ugyanannyiba kerül...
Jó dolog a Suzuki, de nagyon örültünk, mikor eladtuk. Jól tartotta az árát, kb irreálisan. De ez ugyanúgy elmondhato a kiarol is. Szoval én nem venném meg újra, inkább a kia.
Kianal sokkal minőségibb a beltér, szélesebb, nagyobb utaster, csomagtartó. Nem egy pozdorja a csomitarto alja. Szóval lehet nem romlik el, de a sportage se. Ami jó volt, és manapság kb egyetlen márka, nagyon olcsó a kötelező szerviz.
- Lelefagyott a tolatokamera, és egy napig a ház elejét mutatta, közben se rádió se semmi.
Difer
Xi. Ker suzuki