Meglepően sportos szerethető verda
2018 novemberében vásároltam az autót újonnan, szeptemberben volt ráncfelvarrás a típusnál. Az első 15000km alapján egy megbízható, szerethető és nyomatékos autó. Az 1.4 Boosterjet motor minimális mértékben fogyasztja az olajat, 15000km alatt 2-3 deci. Az automata váltó remekül teszi a dolgát, szerintem aki automata váltós kocsit vesz az utána nem fog újra manuálist venni. Odataposva neki nagyon jól gyorsul és dinamikussá teszi az autót. Ezzel a turbós motorral a vitara szinte egy más kategória az előzőhöz képes. Fogyasztása taposva automata váltóval 6.4L no comment. Az auto beltere szerethető a GLX felszerelséggel egész otthonos. A LED-es tompított fényszóró kiváló. A távolságtartó tempomat nagyon jó. A sávtartó rendszer néha fals üzeneteket dobál, ezt remélem tudják javítani a szervízben. Az automata vészfék rendszer kiválóan működik. Negatívumnak a festés vastagságát sérülésállóságát hoznám fel, a kavicsfelverődések miatt több helyen és gyakran sérül a festés. Ezt egy javítókészlettel lehet orvosolni. A 10 év garancia a fő hajtásrészekre nagyon jó választássá teszi az autót ár/érték arányban. Remélem a megbízhatósága hosszabb távon is megmarad.
- Semmi
Jász-Plasztik Autócentrum Kft Eger