A ti autótok.
2 hónapos vadiúj 0 km-es vitarát vettem szalonból GLX felszereltséggel és eltörött a váltója. 130 as sebességnél az autópályán. Mit mondjak még? Éppen most javítják. Soha többé suzukit. Legyen a ti autótok. Én ostoba hogy hallgattam a sok sok ajánlást okosabbnál okosabb emberektől és megvettem. Ja és a sávtartó rángatja a kormányt. Ha most visszaadják javított váltóval viszem a felügyelethez bevizsgáltatni. A szervíz szerint ilyen hiba nincsen. Megkérdezték. Erre most mit mondjak? Biztos bennem van a hiba de most volt egy ajánlott új autó ingyenes szervíze és rá pár kilóméterre eltörik a váltó. Én még voltam felnőtt abban a korban amikor a haver a garanciális autóból cserélt alkatrészt mert neki úgy is fizeti más. Áhhh Majd kiderül mit mond a gyár erre a garanciára. Amúgy a maga puritán módján még kényelmesnek is mondható.
- 2 hónapos vadiúj 0 km-es autó szalonból GLX felszereltség és eltörött a váltója. 130 as sebességnél az autópályán. Mit mondjak még? Éppen most javítják. Soha többé suzukit. Legyen a ti autótok. Én ostoba hogy hallgattam a sok sok ajánlást és megvettem. Ja és a sávtartó rángatja a kormányt. Ha most visszaadják javított váltóval viszem a felügyelethez bevizsgáltatni. A szervíz szerint ilyen hiba nincsen. Megkérdezték.
Nem írom mert még javítják és nem tudom.
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2020 |
Előző autója? | micra k12 | Következő autója? | mindegy |