Autók » Suzuki » Vitara (1988-2004)

Vitara 1.6 jlx 5 ajtós

Szívheznőtt mindenes!

Igen megbízható soha nem hagyott cserben egy pöccre gyújt. Fogyasztása 7.2 és 8,5 között. Az utóbbi adat télen sok apró úttal /vadászattal/ és téli félterep gumival. 4 évig mindenes autóm volt tehát személy autóként is ez funkcionált. Nagyon jó a kilátás, panorámás. Kicsit szélérzékeny akkor nem lehet vele száguldozni. Igénytelen csak benzint kért eddig és kötelező szervízt. Kipufogó dobot egyszer kellet körbeburkolni erősebb anyaggal azóta tökéletesen funkcionál. Kétévente alvázvédővel kezeltetem mivel sokat terepezek vele. Jól húzza az utánfutót is ha kell. Pakolni is igen jól lehet. Terepen sem süllyedtem vele meg még úgy hogy vontató eszköz kellett volna, igaz nem is megyek bele minden mocsárba vele.
Ha valakinek mindenes autó kell tudom ajánlani. Én nagyon szeretem, ha valaha lecserélem akkor az grand vitara lesz.

- első ajtó nyitó kar filléres darab, de ki kellett cserélni.

Maszek saját szerelőmhöz viszem de csak a kötelező cserékre, olaj olajszürő gyertya stb.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1999
Megbízhatóság (10) Vezetett km 42000