Kényelmes medvebarna
0km-esen került hozzám, most 5000 van benne a CVT-t szokni kellett, de most már nagyon bejön. Volt 4 fős Ausztria turné nagyon jól vizsgázott a hegyi utakon, jól tette a dolgát a váltó és az elindulássegítő is. Nem tapasztalom, hogy erőtlen lenne cvt-vel, mint amire a kézi váltóval rendelkezők panaszkodnak.
Végre csomagtér is van, bár mi az előző sx4-ben is elfértünk hárman, kirándulásokkor.
A sima Sx4-hez képest autópályán sokkal halkabb.
A fogyasztás vegyes használat mellett 6 liter.
A kétfokozatú ülésfűtést nagyon eltalálták. A régebbi SX4-ünkben is van hátsó fűtéscsatorna ami hidegben jól jön a hátul utazó gyermeknek. Az automatán sötétedő tükör, ablaktörlő és fényszórókapcsolás pontosan dolgozik.
A jobboldali ülés alatt nincs fiók mint a sima sx4-ben ez nagyon hiányzik, viszont az ajtóba normális méretű üveget is bele lehet tenni, és a kesztyűtartó is nagy, a kartámaszban is hatalmas tárolóhely van.
Hátrány, hogy a gyári rádió nem tudja átvenni a telefonból a telefonszámokat. A kihangosító nagyon jó minőségű a környezeti zajokat nem hallja a másik fél. A rádió felismeri az Iphone-t és tud róla zenét játszani bluetooth-on és usb keresztül is, és usb-n tölti is.
A csomagtérben lévő magassági osztást mi kivettük.
A hátsó üléssornak csak a támlája hajtható le, nem billenthető az egész ülés, cserébe állítható a háttámla dőlésszöge. Egy síléc alagutat tehettek volna a hátsó kartámasz alá, időnként jól jönne.
Összességében elégedett vagyok a géppel, ha annyi hibája lesz mint a másik Sx4-nek, ami megmaradt továbbra is, akkor ok a gép.
- Téli gumi csere kor a guminyomás érzékelő rendetlenkedett (nem akarta felismerni az érzékelőt), de a szerviz megoldotta 10 perc alatt.
Suzuki Szentes
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2013 |