Autók » Suzuki » SX4 S-Cross (2013)

SX4 S-Cross GLX allgrip 1.6Ddis

Jó vétel

2015-ben kezdtem egy német márkakereskedésben dolgozni, mivel gyakran jártunk haza 1200km, kellett egy megbízható dízel. Házon belül kedvezménnyel átvettem az akkori tesztautót. Ekkor még csak ketten voltunk így nem a méret volt a lényeg. Első évben kb 50000 km került bele, gond nélkül.

2016 november végén hazafelé indulunk Németországból, ekkor gyanús volt hogy milyen furcsa füst jön ki hátul és nincs vége, csak füstölt és füstölt. A fogyasztás is megnőtt, ezért egyik benzinkút pihenő ránéztem. Nyilvánvaló volt,hogy szivárog a gázolaj de időre kellett mennünk, ezért kockáztattam. Haza értünk némi többlet fogyasztással. Garancia. Következő alkalommal kb 70000 km után szétesett a szíj feszítő görgő ez horvátországban, Automobili Škojo gyorsan megjavították korrekt áron. A garanciális javítás tovább tartott volna ezért kértem, tegyenek fel utángyártottat így azon a napon mehettem tovább.80000 km környékén kissé erősödött egy zaj a motortérben, Klíma kompresszor, Garancia még volt, ki is lett cserélve. Ezenkívül csak kopó alkatrészek és kötelező szervizek.

- 60000 km környékén meglazult egy gázolaj vezeték a magasnyomású szivattyúnàl70000 km nél szíj feszítő görgő, klíma kompresszor

Magam szerelem

Fenntartási költség (10) Évjárat 2015
Megbízhatóság (10) Vezetett km 120008
Előző autója? A4 Következő autója?
Verdikt (9.8/10)

Suzuki SX4 S-Cross 2013 (2013)