Vörös Villám
Nagyon elégedett vagyok vele. Kissé zavaró ugyan, hogy indulásnál a fogyasztás mérő simán produkál egy 30 L-es pillanatnyi fogyasztást, de az utat kell nézni és nem a műszert! Akkor nem zavaró :)) Különben is az szám a lényeg ami tankolás után kijön! Én elég dinamikusan/sportosan vezetek, de ezzel együtt még bejáratós korban is városban csak 8 liter volt a fogyasztás. Országúton pedig sikerült már 6,5-t is menni. Nekem ez a második Suzukim (Swift Glx Ac volt az előző) de ez még jobban tetszik, sőt jobban is fogyaszt!!! Sokat autózom, vidékre is és Bp-en is, de ez egy rendkívül megbízható, igénytelen autó. Sokan azt mondják, hogy túl sok benne a műanyag! Igen! Sok. DE akinek ez nem tetszik az vegyen BMW-t vagy Mercit 10-12 millával többért! Ennek ellenére nem zörög, nem nyikorog. Megjegyzem, hogy a Swift sem zörgött, pedig kapta a kiképzést. (három év alatt 190 000 Km) Ebbe 10 nap alatt került bele az 1600 Km és nem kímélem ezt sem. Jól megy, jól gyorsul és nagyon szép. :) Az "A" oszlop kissé valóban zavaró, - volt az elején - de meg lehet szokni, pár Km után engem már nem zavar. Aki szídja, hogy ez milyen béna, az ne vezessen ilyen autót. Meg kell szokni. Ettől karakteres és szép az SX4.
- Jobb ajtó mögöt zörgött az ablak emelő panel. (elektromos ablak távírányítóval felhúzza az ablakot modul) Kb 10 perc alatt megcsinálták. Hátsó rendszám tábla gyárilag gyérül van rögzítve, de ezt is kb 2 perc alatt megcsinálták!
Suzuki Világ. Budaörs
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | Swift GLX AC | Következő autója? | Természetesen Merci! De nem véletlenül van Suzukim! |
Verdikt | (7.7/10) |