Úthenger
Ahol lakom illetve dolgozni járok magyarország legrosszabb úthálózatával rendelkező környék.Ezért vettem Sx4-et.Bevált.Olyan úthibákat nem veszek észre vele aminél a Passat-nál már a fogamat szívtam.Nálam az Abs.rendesen működik,volt alkalmam kipróbálni ezért egy özike életben maradt.Nekem nem zörög a műszerfal,a kesztyütartó,nem esett le a hangszóró burkolat.Egyedül a hátsó rendszámot hallom néha.A fogyasztása 7.5l ukrán benzinnel ,8.1 magyarral.Vettem rá téligumit Barum polaris2 22000/db.A nyárival megegyező méretben.A szalonban végtelen rendesek velem,az autóra két hónapot vártam de kaptam ajándék üzembehelyezési díjat,gumiszőnyeget,vastag oldalcsíkot.A fűtését szeretni fogom.Bár eléggé párásodik de legalább tudom,hogy a gumicsíkok rendesen zárnak.A tükörfűtés nagyon hasznos minden reggel használnom kell.Az erő az enyémből is hiányzik a Passat-hoz képest(2.0 115Le)De legalább betartom a sebesség határokat.Nagyon zavart a csipogás az öv miatt szét is húztam a csatlakozót az ülés alatt,de szóltak a szervízben,hogy széthúzhatom de akkor nincs légzsák,úgyhogy visszadugtam,és jó állampolgárhoz méltóan kapcsolom az övet.Az átlagfogyasztásmérő nem igazán hiányzik tankolásnál látom mennyit evett.Véleményem szerint Magyarország útjai egy jó ideig nem lesznek jobbak,ezért az Sx4 tökéletes megoldás.
- A műszerfalban a ventillátor beleért valamibe.Megjavították első szervíznél.
Suzuki Special Kisvárda
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Passat2.0cl | Következő autója? | Nem tervezem,talán még újabb sx |
Verdikt | (8.4/10) |