Tartós, kicsi méreg zsák.
A nálam eltöltött idő alatt szépen remekelt. Kiemelkedő hiba az ABS kocka volt, ami a nem kellő időszakonkénti fékfolyadék csere miatt beragadt szelepre hivatkozott. Ne dőljenek be a szervizeknek!!! Háromszori átmosás után jó másfél hónap alatt saját magam megjavítottam, csak fékfolyadék átmosásokkal. Szerviz szerint kb. 185. eFt-ba kerül a felújítása.
A fűtése az alul méretezett, ahogy a klíma is. Esős időben klímával lehet páramentesíteni, a lehúzott ablak nem segített.
A fűtése: hamar eltömődik a fűtőradiátor, de a többszöri átmosás segít valamit rajta, de ha elzárják újra rossz lesz egy idő után.
A leginkább mérete miatt adtuk el, kicsi csomagtartó, négy embernek kényelmes, de öt személlyel már hosszabb úton fárasztó.
Egyébként nagyon megbízható motor van benne, ha megkapja a szükséges gondoskodást.
Könnyen tuningolható. Sok alkatrész van hozzá.
A festékréteg nagyon vékony, könnyen lejön a kavics felverődéssel, ennél a típusnál inkább előny a réteg vastagságmérőnél látható nagyobb szám. Az alváz 2018-ban kezdett külső korróziót mutatni, de ez alváz védelemmel, könnyen orvosolható.
- Rúgótörés, első lengéscsillapítók, bal hátsó ajtózár, Termosztát.
Magán vállalkozó, több típus ismerettel.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Frontera | Következő autója? | Carens |