Szürke eminenciás
Mondandómban előre bocsájtanám,hogy ez már a 8.új autóm.Volt közöttük minden féle ,jobb rosszabb,de megbízhatóságban a suzuki a nyertes.Lehet azon vitatkozni hogy teljesítményben ,kényelemben ,gyorsaságban van ennél jobb.De.......
Úgy gondolom hogy aki ezt a tipusú autót megvásárolja ,az pontosan tisztában van azzal hogy mit vásárol,amellett hogy estleg a sok véleményből arra számít hogy rosszab lesz mint amire számít.Én is így jártam!!!!!
Aztán rájöttem hogy nagyon jó kis autó ez!Azalatt az 1500 km alatt amit eddig megtettem vele nekem csak jó tapasztalataim vannak.Nem zörög nem kattog nem recseg,egész egyszerűen müködik,és nem rosszul.Ami nem tetszik az a motor erőtlensége alsó tartományban,igen gyenge nyomaték.Aztán úgy 3500-as fordulatnál kezd magához térni és elindulni.A minősége átlagos semmi kiemelkedő,és semmi rossz.Átlagos autó,amely egy négytagú családot megfelelően szolgál.Azok akik szídják valószínüleg csak divatból teszik mert ez a menő.
De ha a valóságot írom le akkor ezért a pénzért ennél jobb nincs.
Most még csak kóstolgatom,és ha már ráéreztem az ízére majd írok még.Belül kényelmes pedig nem vagyok alacsony 186cm és 100kg-os testmérettel rendelkezem mégis jól elférek.Már hátul is ültem ott is kényelemes,megfelelő a lábtér is.Én a motort sem találom túl hangosnak(na jó azért egy bizonyos tartomány felett valóban zajos ).A fogyasztás elfogadható ha az ember normálisan használja.
És végül ,valószínüleg megtartom hosszabb ideig mert hogy megbízhatóan fog müködni az szinte biztos.
- ködlámpa,
suzuki ász