Sznoboknak nem ajánlom :)
Használt autó beszámítással vettem mert a Cliom kicsi volt már hármunknak.Nagyon sok kereskedést végigjártam és megnéztem jó pár típust és ebben kényelmesen elférek , 196 cm magas vagyok.A clio-ban jobb minőségű anyagok voltak pedig már 7 éves volt, jobban feküdte az utat és sokkal erősebnek tűnik ,de még bejáratos a kocsim és még nem is érzem igazából majd később még írok erről.A hifi rendszer hulladék az sx-ben de az ember nem ezért választja a kocsit , nekem nem számít nem igazán hallgatom .
A kormány és a sebváltó gomb nagyon érdes el kell vinnem bőröztetni és egyenlőre csak ennyi a negatív tapasztalatom.
Családi autónak vettem , 3 személynek tökéletes van benne tér elférnek mögöttem.Nagyon jó érzés vezetni tetszik hogy magasan ülök, kezdem megszeretni.
A fogyasztás bejáratás alatt 7,5 liter vegyes használattal de szerintem kitudom hozni 6 literre később.
Ajánlom mindenkinek mert az itthoni fizetésekhez ez egy tökéletes autó ezért az árért.
Ha nem Suzuki embléma lenne rajta a sznobok is ezt vezetnék :)
2008.09.19.
fogyi 6.9-7 liter
megy ez rendesen csak pörgetni kell a motort
nagyon kényelmes a család szereti
aki most akar venni ne sajnálja a pénzt és gs-t vegyen ,én már megbántam hogy nem azt vettem.
2012.01.27
70000 km van már benne.
Fogyi városban 7 liter, pálya 8 liter
országút hosszú táv 6-6,5 liter
A feleségem imádja.
CHF hitel van rajta soha nem fogom tudni eladni :) lassan már kétszer annyiba kerül mint amennyiért vettem :)
még szerencse ,hogy fix a törlesztő.
- eddig még szerencsére nem volt vele probléma habár a rükit nem igazán akarja elsőre bevenni . - 2011.08.10 váltó hiba kidobálta a sebességeket, gariban javítva. - az autó lassan 4 éves lesz, olajcsere és 65000 km fékbetét,és tárcsa csere. -
Még nem vittem de ha szükséges csakis a Suzuki Globál-hoz viszem a Nagykőrösi útra .Nagyon korrektek a szerelők .Kiegészíteném a Cég becsődölt 2009-ben ,már megbántam ,hogy náluk vásároltam a kocsit.Jól átvertek :)"Suzuki ÁSZ" szisztéma .....
Suzuki Varró , Bp.Üllői út.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | Clio 1.6 16v Privillege | Következő autója? | Q7 :) |