Szeretem is, meg nem is...
Könnyen vezethető, fordulékony, elmegy a vacak, meredek földutakon is, de meg sem közelíti az előző autómat (Subaru Justy, swift-kasznis). Tetszik, hogy jól felszerelt, automataklímás, végülis mindig hazajöttem vele, akkor is, ha épp szét akart esni...Hóban, jégben sosem hagyott cserben-de ez nálam minimum. Kényelmes ülések, jól kezelhető műszerfal, gombok, kapcsolók. Nagy csomagtartó. Összenyitva a hátsó ülésekkel már 10 zsák kukorica is simán befér :) Az A-oszlopot képtelenség megszokni, nagy a holt tér. Sokat fogyaszt.Én 7,9-nél jobb átlagfogyasztást még sosem produkáltam, pedig városban nagyon ritkán vezetek.Lassan gyorsul, viszont 100 felett már repülne... A klíma nagyon visszafogja. A belső borítása, a műanyag rések esnek szét, állandóan vissza kell tuszakolni a darabjait. A karosszéria nagyon vékony, könnyen sérül, horpad, törik. Megőrülök attól, hogy az alsó motorvédő borítás vacak, vékony műanyag. Állandóan széttörik, leszakad, elhagyom. Már nem is tudom, hányadikat cserélem.
- A motoron kívül már lassan minden, így írhatnám azt is, hogy egy majdnem új autóm van :) Drága az alkatrész hozzá. A bontókban már ismernek :)) Legutóbbi akció: kardántengely -baráti áron, bontóból:40ezer+szerelés hozzá 4.000Ft, illetve 2 hátsó kerékagy (csak kompletten cserélhető): cc.50ezer Ft/db+szerelési ktg. Eddig cserélve volt: kézifék (15.020km), indexkapcsoló, lambdaszonda, lengéscsillapítók(42.700km), katalizátor -még garanciálisan, de már ismét kellene; kipufogó, sebváltó már többször volt javítva, osztómű szimmering (46.310km),2 első féltengely (71.000km), teljes kuplungcsere (106.380km), katalizátor tisztítás,felújítás (117.330km), teljes fék (130.500km), ékszíj (152.000km) + ezeken kívül természetesen a szokásos kopó/ cserélendő alkatrészek: fékbetétek, szűrök,stb. -
Suzuki Solymár -szerencsére már nincs. Szerintük az autójavítás=hibakód kiütése.
Pilisborosjenő, Szücsi :)
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2006 |
Teljesítmény | (5) | Km vásárláskor | 32000 |
Előző autója? | Justy 4WD | Következő autója? | ?? Összkerekes kisautó hiánycikk ma a piacon :( |
Verdikt | (4.6/10) |