Schlaufux : Rongyrázás helyett
Lenéztem a Suzukit. Németpárti vagyok.(autóban már nem.)Könnyitett-lendkerekes zsugorkaros láncos 2105-ös Ladám volt.Apám Swiftjét is ladásan vezettem, mert nem jöttem rá, hogy a Swiftnek hosszabb az áttétele.Aztán 20 éves lett a Lada, nálam volt 11 évig, az utolsó 6 évben gázüzemben, na ezt imádtam! 7-8, télen 10 l gáz /100 km!Sokat kellett volna rá költeni.Mi legyen utána?
OLcsó, fiatal, kis Casco, kis fogyi, "gyors autó", olcsó szerviz, légkondi.= Swift I. 1.3 GC Cool.Volt ford.számmérő is benne, 130-nál 3400-as fordulat +legnagyobb nyomaték.Megszerettem. De gyenge fék, könnyű kasztni.Hiába, 80-as évek technikája, akkoriban ez szuper volt (Csak a gondolkodásmódomat szerettem volna bemutatni)Folyt köv.
- semmi hiba.
Előtte 4 évig Swift 1-em volt, én is, apám is, szomszédaim is Ajkára, a Suzuki Kovács szervizbe vitték Suzukijukat, megbizható, szakszerű,olcsó szerviz, mindenkinek ajánlom.Hamar fogadják az autót.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | Swift 1.3 GC cool 2001 | Következő autója? | cserét 20 évig nem tervezek, max beszereltetem az üz.anyagcellát |
Verdikt | (8.9/10) |