Pozitív csalódás
3 évvel ezelőtt nem gondoltam volna, hogy Suzukit ennyire fogok szeretni. Előtte Opelem és Daewoo-m volt, mindíg is úgy voltam vele, hogy a Suzuki egy szánalmas száguldó koporsó, de amikor megláttam ezt az autót egy kereskedőnél nem tudtam mellette úgy elmenni, hogy ne nézzem meg vétel céljából. Miután megnéztem fél óra múlva döntöttem hogy kell. Először féltem tőle egy kicsit, lévén hogy rossz véleménnyel voltam a márkáról, de eltelt 2-3 nap és elképesztően megszerettem. Most ott tartok, hogy nem adnám el semmi pénzért. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
- A két első biztonsági övet általában nem lehetett használni, mert megakadt, mintha túl gyorsan húznám ki. A Suzuki Vagépnál azt mondták nekem, hogy hiába garanciás az autó, sajnos ingyen nem tudnak rajtam segíteni, mert el van durranva a biztonsági öv patronja, és 20 ezerér javítják darabját. A használtautó k.ereskedő akitől vettem 5 perc alatt megoldotta a problémámat: visszaakasztotta a kiakadt rugókat :). Ennyit a szakszervízről.
Saját magam végeztem el az eddigi egyetlen szervízt, mivel autószerelő vagyok. Először a nyíregyházi Suzuki Vagéphez akartam vinni a garancia miatt, de aztán rájöttem, hogy úgyse lesz baja a Suzukinak.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | Kalos | Következő autója? | Egyenlőre nem gondolkozom rajta, de ha mégis akkor csak Suzuki. |
Verdikt | (8.5/10) |