Oroszlánszívű...
Hmm elöször tartottam tőle....nagyon. Kicsit kezdtem megbékülni, majd megvettük. Nejem utálta, majd megszerette. PSA motor sokat segített a döntésben. Kulturált belső, bár kicsit igénytelen, olcsó érzet, de jó. Komfort elfogadható, bár belülröl hangos szerintem kicsit, de aki szereti a diesel hangot, annak megfelel, én megértem. Nagyon dinamikus ezzel a motorral, és a fogyasztásáról panasz nem lehet, alig hittem a szememnek, amikor irta 4,4 az átlag, és még bejáratos. A belső tér elfogadható, csomagtartó pici. Szerintem az engedményeket figyelembe véve megéri az árát. Suzukinál alkudni KÖTELEZŐ ! Egyenlőre kevés benne a kilométer, de ha lesz valami, természetesen megírom. Szerintem ezzel a motorral a legideálisabb, jó fogyasztás és nagyon jó dinamika párosítása. Hátránya a korlátozott extrák, rossz belső anyagok, kis csomagtér. Előnyei: dinamikus, kis fogyasztás, olcsó fentarthatóság, megbízhatóság.
5000 km a fogyasztása változatlan, annyi külömbséggel, hogy már picit jobban hajtom. Egyenlőre nincs müanyag tücsök. 2008.05.16. Még mindig nincs müanyag tücsök, és kezdem azt hinni, hogy be sem építették. Olvastam egy itéletet, aki sérelmezte a kiegészítők árát. Nos kedves társ, egyszer majd sétálj be Peugeotékhoz, és akkor drágáld a Suzukit. Én sok-sok kiegészítőt vettem eddig, de szerintem ennél olcsóbb nincs. Semmi rosszat nem tudok eddig irni.
- egyenlőre semmi. 4700km -nél a fütés ventillátor mintha beleérne valamibe. A szervízben azt mondták 2 nap, mert komplett csere. - 7800 Km hidegen a kuplung felengedéskor kicsit bug. - Kötelező szerviznél a kartel tömitését cserélték. Sajnos a Hollosnál az alkatrész árak picit huzosak, levegő 11.000 Ft, olajszürő 6.000-ért valami sportmárkánál kéne probálkozni. 2008.05.16.-án olajfolyás az autóból, kevés, ezért lábon a szervizbe, ahol ezt a problémát orvosolták is azonnal. A kesztyűtartó kezd deformálódni, de kicseréltetem majd. - Sziasztok ! - Most 97000 Km van mar az autoban, voltak vele problemak. Hollost senkinek nem ajanlom, legalabbis akinek diesele van, sajnos soha nem teszik ossze jol, mindig kimaradnak dolgok, amit kesobb veszel eszre, aztan meg megy a duma, hogy ok jol csinaltak mindent. Volt egy vizpumpa cserem, nehezen, de gariba, aztan kerdezem kicsereltek vele a vezermuszijjat, de azt nem, mondom, kene egy papir, hogy ez igy szakszeru, na meg ha szakad a szij, akkor oveke a feleloseg. Egy het telefon, aztan hivnak, hogy menjek, mert az is gariba megoldhato. A tucskok megjelentek, szol benne minden. A fek botranyos, kopik, es a hangja is ijeszto, de jol mukodik. Ujabban a Peugeot Fabianhoz viszem, ott legalabb ertenek hozza, es olcsok is, tokeletesa lelki beke.
Suzuki HOLLOS XXII Háros utca12 Sajnos picit drága. 11000 Ft-os levegőszürővel inkább a Lamborghininél kéne probálkozni..... vicces ! Peugeot Fabian Semmi problemla, nyugalom, es szakertelem, az ar pedig olcsobb. Hihetettlen, de igaz!!
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | Peugeot 206 | Következő autója? | 308 |