Nagyon kellemes, de nem luxusautó
Szerintem jó külsejű autó jó mototechnikával, kissé keményebb rugozás rossz utakon -majdnem mindenhol rossz az út. Kissé magasabb a fogyasztás a kategóriához képest -1.6 scenic kevesebel is beérte - igaz lustább volt.
- Sokan irják,hogy nyikorog a vezető ülése. Én befujtam 4WD-vel a teljesen felemelt üléspozicioban és azóta nem nyikorog mint a nagypapa fotelja. Sajnos a kesztyütartónak hívott
- valami zörög és eléggé használhatatlan,kicsi.
- Leesett az ajtóba épített magashangsugárzók teteje, de eleve
- buta és egyszerü megoldás. Az autó jól megy,de igazán mondja meg nekem aki 6.5 fogyasztást ír le az hogy csinálja
- mert szerintem kissé hamisnak tünik. átlagosan 7.5 körül eszik nálam,pedig kipróbáltam lassan ,gyorsan, technikázva. A másik ami valószínüleg egyedileg furcsa a fék pedál lehetne egyszintben a gázzal és közelebb jobbra, szerintem nagyon középen van, de ez szubjektív. Nagyon stabil az autó, megfelelően gyors, lehetne puhább az ülése de nem bántó / francia autó után keményebbnek tünik/ Mostanában 98 -as
- benzinnel járatom a gépet és valamivel csökkent a fogyasztása ( 7,2-7,3), persze lassan 17000 Km felé járok és nyáron lesz lesz csak egy éves, így nincs még túl hosszú tapasztalatom az autóban
Hollós a szerviz, jól álltak eddig a kéréseimhez,de még csak három hónapos a tapasztalatom.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Scenic 1.6 | Következő autója? | módosított sx ami még nincs! |