Autók » Suzuki » Sx4 (2006)

Sx4 1,5 glx plusz ac-cd

Mindennapi használatra valo jo kis vas

A mai napig kedvelem a kocsit. 4 felnőtt számára megfelelő a helykinálata. Tetszik, hogy magasan ülök,tetszik a motor mormogása--enyém még a régebbi modell--. Jol lehet huzatgatni-előzgetni vele, habár akkor nem éri be 7 literrel hanem föntebb kuszik ugyanugy mint pályán!! Semmi meghibásodás a 60ezer alatt és ez remélem igy is marad!! Kötelező szervizeket meg kell csináltatni és kimegy a világbol is! Nekem nagyon bevált!
Ami nem tetszik:
Az a bizonyos Á-oszlop! Hát tud meglepetést okozni az biztos!! Nagyon be kell hajolni körforgoba-kereszteződésbe!! A müanyagok minősége nem, de az összeszerelése zavar! Rossz uton főleg hidegben zavaroan zörög-zizeg a müszerfal meg az ajtok kezdettől fogva!! Ez egy darabig idegesitő zud lenni! Elég jo a motor (enyém 100 lo) de 4 személyt és a klimát nagyon észre veszi! Ezek melett a már többször felsoroltak:: halvány tolatolámpa, belső tükröt forditani kell, zörgő müszerfal,
De ha ezeken tulteszi magát az ember akkor szerethető kocsi az SX4-es!
Nem gyullad ki (Ford)
Nem ázik be (Renault)
Nem áll le ( WW)
Jol használhato átlagos megbizhato kocsi!

- Semmi.. 40-ezernél cseréltek első fékpofát tárcsával gariba mert eléggé --nyiszogtak--

Suzuki Rozsa Heves

Fenntartási költség (7) Évjárat 2008