Autók » Suzuki » Sx4 (2006)

Sx4 1,6 GLX AC

korrekt utitárs

Nagyon tetszik a magasan való vezetés élménye. Külseje szintén esztétikus, belseje mutatós.195cm-el kényelmesen érzem magam. Tágas. Elsőre beleszerettem, ma sem vennék Suzukiéktól mást. Csomagtere megfelelő, eddig minden elfért benne. Apró pakolós rekeszeket hiányolom. Üléshuzata szép, de kicsit gyengének találtam ezért varrattam bele másikat. Megbízható, még nem hagyott cserben, nagyot csalódnék, ha ez megtörténne.14 éves sedánommal sem történt ilyen. Ezért szeretem a Suzukit!!! Élmény vezetni, kanyar stabilitása és úttartása szintén jó. Kanyarokban a tempóból sem kell vissza venni, nem akar lemászni az útról. Fogyasztása 7,3-7,6l/100 km vegyes használatban. Tükrök frankó nagyok, jól belátható a kocsi oldalsó tere. Megérte az árát! CD lejátszó jól szól, kár, hogy alapból nem kezeli az MP3-at. Ha odálépek nem zihál csörög, csattog, hanem teszi a dolgát.

bosszantó apróságok: -könnyen karcolódó műanyagok, -vez. ülés magasság állítás után nyikorog!!! Alap állapotban tökéletes, -kesztyűtartó zörgött, amíg nem ragasztottam a zárhoz szivacs (ablakszigetelő) csíkot. Kalaptartó gumitalpát vissza kellett ragasztani.

- Új korában beázott, a pótkeréknél víz jelent meg.3x-i nekifutásra sikerült megjavítatni. Komolyabb problema azóta nem jelentkezett!

Érd, SuzukiM6

Fenntartási költség (1) Évjárat 2006