Autók » Suzuki » Sx4 (2006)

Sx4 1.5 GLX/AC

Jó kis Suzi ez!

2006 novemberben vettem az autót.Jelenleg húszezer kilóméternél vagyok.Nem tudom,ki-hogy van vele,de nekem a lassan két év alatt semmi bajom nem volt az autóval.mindennap járunk vele.Nem egy S osztály,de nem is azt vártuk 3,5 milláért.Azt kaptuk,amit akartaunk.A világ végére el merek vele indulni gondolkodás nélkül.Egyszerűen semmi nem romlott el rajta.Egy megjegyzésem van,az ülés,valóban néha elkezd nyekeregni,de ha ráállítasz le,vagy fel,abbahagyja.A bal hátuljába beleszálltak 60-nal sikerült utólérnie a majomnak,pirosnál álltam.Isteni volt!1.04M lett a kár.7 nap múlva kaptam vissza a kocsit.Átnéztem,minden rendben lett,tisztességesen megjavították,bár hozzáteszem,hogy fényezni kellett az egész hátulját,és a kocsit nem mosták le,csak ahol fényezték.Ilyet azért még nem láttam.Plussz 3 műanyag borítást rosszul tettek vissza,amit nekem kellett otthon rendesen feltenni,hogy ne járjon le.Mindegy.Maga a javítás profi munka lett,szemre senki nem mondja meg,hogy törött volt.Azóta is ugyanúgy használom,minden rendben van vele.Fogyasztása 7.5(az Ignisünké 9.0)nem mondanám soknak.Óra szerinti végsebessége 190KM/H,ez olyan 175 lehet,de itt már veszélyes,könnyű a hátulja.Összességében egy igénytelen csataló,jó választás volt,megéri a pénzét.Amíg szét nem hullik,marad.A sötétkék-metál szín nem a legjobb,minden héten le kell mosni,hogy kinézzen valahogy,viszont belülről könnyű kitakarítani.kényelmes utazótempója 120-130KM/H,legoptimálisabb tartósan 100-110,itt 5.9-6.1 között fogyaszt,és itt még nem hangos.Nagy szavakban ennyi az SX4,ahoz képest,hogy az IGNIS egy szar,(anyós)az Alto igénytelen játékautó(após)az 1.swift után ez a legjobb Suzuki jelenleg.Senki nem jár rosszul vele,csak ne egy Audi,vagy alfa után vegyen ilyet senki,mert akkor persze,hogy szarnak titulálja majd.Jó autó ez,majd idővel,aki használja,belátja!

- semmi.

Suzuki-Pest

Fenntartási költség (5) Évjárat 2006
Megbízhatóság (10) Vezetett km 20000
Előző autója? szaros francia Következő autója? egyenlőre marad
Verdikt (6.6/10)

Suzuki Sx4 2006 (2006)