Autók » Suzuki » Sx4 (2006)

Sx4 1,5glx ac cd+

HONNAN NÉZZÜK?

ELSŐ UJ AUTOM,GLX AC CD +.<KÖRBE FEKETE GYÁRI SPOILER SZETT> AZÉRT IRTAM,HOGY HONNAN NÉZZÜK MERT AZ AUTOT FORRO UJAN NEVEMRE IRVA 3MILLIO ALATT VETTEM. EGY KOLEGÁM 1.5ÉVE IGNIST VETT ENNYIÉRT. A KÖRNYÉKÜNKÖN LÉVŐ SZALONOKBAN UGYANEZ A KOCSI 3.7MILLA VOLT. AZ MÁR TÉNYLEG SOK ÉRTE. EDDIG 10000EZRET MENTEM VELE ÉS ELÉGGÉ SZERETEM VEZETNI. A NEJEM KOLBÁSZZSIR-METÁLT AKART DE A GRAFITSZÜRKE MELLETT DÖNTÖTTÜNK. SZERETEM VEZETNI DE BIZONYOS DOLGOK ENGEM IS BOSSZANTANAK! PL:ZÖRGŐ MÜSZERFAL-KESZTYÜTARTO. AZ A OSZLOP TAKARÁSA,DE AZ SZOKHATO. CSOMAGTARTO MÉRET ANNYIRA NEM IS INKÁBBAZ,HOGY MIRE KIPAKOLOM A TÉRDEM LEPUCOLJA A LÖKHÁRITOT. A TOLATOLÁMPA HARMAT GYENGE,NÉHA TOLATÁSKOR RÁKAPCSOLOM A HÁTSO KÖDÖST AZ SEGIT EGY KICSIT A HÁTRALÁTÁSBA. ELŐSZÖR ZAVART,HOGY HÁTUL DOBFÉKES DE UTÁNA NÉZEGETTEM,HOGY PL:4.3MILLÁS FOKUSZBAN IS AZ VAN! A HÁTSO RENDSZÁMOM IS ZÖRGÖTT A SZERVIZBE NEM FOGLALKOZTAK VELE,MONDVÁN EZ A GYÁRI FELFOGATÁS, EZÉR FELERŐSITETTEM ÉN OTTHON. JA MEG A DUDÁT IS KICSERÉLTEM MERT SZÖRNYÜ HANGJA VOLT. DE ENNYIT A PANASZKODÁSBOL. NEM BÁNTAM MEG,HOGY MEGVETTEM <FŐLEG ENNYIÉRT> TETSZIK NAGYON KÜLSŐRE,MAJ KAP MÉG 4 ALUFELNIT. A KÜLSŐ GYÁRI FEKETE SPOILER NEM CSAK SZÉP DE HASZNOS IS MERT MÁR 2 HELYEN MEGHUZÁK PARKOLOBA ÉS CSAK AZ KOPOTT NEM A FÉNYEZÉS. A 16OS KEREKEK JOL KEZELIK A KÁTYUKAT,A MAGAS HASMAGASSÁG JO A ROSSZ FÖLDES UTAKON. AZ ELSŐ LÁMPÁKBA ÉGŐKET CSERÉLTEM,IGY MÁR AZ IS JO. 4 FELNŐTT SZÁMÁRA TÁGASNAK MONDHATO, ÜLÉS-KORMÁNY-VÁLTO JOL BEÁLLITHATO. KI-BESZÁLLÁSI KÉNYELEM JO,ELÉG MAGAS VAGYOK ÉS SOK AUTOBAN NEM IGAZÁN FÉREK<G ASTRA CLIO IBIZA 207>.KÜLSŐ TÜKRÖK JO NAGYOK DE VISZONT SZÉLZAJOSAK.MOTOR 1.5ÖS NEKEM ELÉG,ÉN SZERETEM PÖRGETNI,SZERETEK VELE ELŐZGETNI ÉS A HANGJA IS TETSZIK. PIROS LÁMPÁNÁL TUNING FÁBIA-IBIZA-1.4ES GOLF NÉHA BEPROBÁLKOZIK DE NEM SZOKOTT ÖSSZEJÖNNI NEKIK. TEHÁT NEKEM 3MILLA ALATTI ÁRON MAGÉRTE ÉS SZERETEM A HIBÁIVAL EGYÜTT!! JA ÉS A TÖBBI AUTOSTÁRSAMNAK ÜZENEM,HOGY NEM MINDEN SUZUKIS 0 FORINTAL ÉS 10 ÉV HITELRE VETTE A KOCSIJÁT ÉS ATTOL RETTEG MIKOR VESZI EL A BANK!! VAN AKINEK EZ TETSZIK-EBBEN BIZIK ÉS KP-RA VETTE. VISZ LÁT. HA GYARAPODIK A KM MAJ MÉG IROK.

- Eddig még semmi.

Jo-Dobronya Esztergom

Fenntartási költség (7) Évjárat 2008
Előző autója? Wagon-r+ Következő autója? Kuga?-Rav 4?
Verdikt (6.4/10)

Suzuki Sx4 2006 (2006)