Hangos béka
Alapvetően jó autó. De:
Belül a motorhang kb 4000 fordulaton, 135-140 km/óránál már hangos. Ennyi pénzért a kategóriatársaknál ilyen nagy hang nem hallható (OPEL, FORD). Költhettek volna többet a motor szigetelésre. Kivettem a gumiszőnyeget a pedálok alól, mert nem szeretem ha becsúszik a pedálok alá, esetleg összegyűrődve. Az alatta levő filc kilukadt, valami fehér nikecelszerű anyag kilátszik alóla. Igénytelen anyagok, nem strapabíró kivitelezés itt. Előző autóimnál sem használtam gumiszőnyeget, és soha nem volt ilyen probléma, még szinte kopásnyomok is alig látszottak 100 000 km után sem. A fogyasztása kb 7,5 liter köré állt be, inkább több országúti használat mint városi. Lehetne jobb. A kényelemről akkor kapunk képet ha átülünk pl egy hasonló árkategóriás Ford Focusba.
A Ford (pl) nagyságrendekkel kényelmesebb.
Nagyon tetszik az úttartása, a nagy kerekei (csak ne kelljen a padlásra cipelni a nyári garnitúrát egy téli kerékcserénél...), könnyű kezelhetősége.
Nekem az a véleményem, hogy ennyi pénzért van jobb választás is, igaz nem biztos hogy hasonlóan kedvező hitellehetőséggel lehet hozzájutni az autóhoz. Szívesen várok véleményeket a webguy@citromail.hu címre, személyes tapasztalatcserére.
- Semmi. A jobb első ablakot lefele tekerve az elektromos ablakemelővel furcsa zörgések- mintha beszorult volna valami- hallhatóak (mintha szét akarna esni belül valami az ajtóban). A szervizben kb 1 óra alatt szétszedték, megzsírozták, olajozták, jó.
Suzuki General
Suzuki Barta