GLX AC: nekem bejött
Egy hete vettem át a kocsit. Összefoglalva: remek autó. Sok cikket olvastam a mi eléggé lehúzta a kocsit.
Ami tetszik benne:
A formája feltétlenül:nagyon mérgesen tud nézni. Előző kocsim egy swift volt (amit megsirattam amikor eladtam), de kényelemben, és vezetési élményben óriási a különbség. Nemcsak a swifthez képest, mert szoktam vezetni Ford Escortot, Skoda Octaviát, és Opel Astrát is de az SX4 mindet veri mind kényelem,mint vezetési élmény terén. Egyszerűen imádom vezetni. Úgy fekszi az utat mintha sinen menne.
Szép, és design-os a műszerfal, a cd jól szól. Tágas a belső tere: 192 cm magas vagyok, de tökéletesen elférek benne.
Jól húz a motor,és az autópályán is pillanatok alatt 140 - 150-en vagyok. Azt hallottam róla, hogy ilyen sebességnél üvölt a menetszél. Igaz, hogy az Octáviához képest hangosabb ekkora tempónál, de a Swiftemben még a magnót sem hallottam 140-150-nél, így ez számomra nem nagy ügy - nem zavaró.
Néhány dolog ami nem tetszik: legjobban a fogyasztása - több lesz mint a Swiftben volt. Szereti a benzint.
A sebességváltásnál tényleg sokszor olyan hangot ad, mintha az ember elcseszte volna a váltást, pedig nem erről van szó. A hátsó szélvédőn a fejtámlák miatt sokkal rosszabb a kitekintés.
Egyenlőre ennyi. Az összkép mindenképpen nagyon pozitív.
- Még semmi:remélem ez ezentúl sem változik.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Swift | Következő autója? | – |