Formás hátsó
Egy Suzuki Swift Sedan 1,6 Managerből ültem át a kicsikébe. Szerettem az előzőt is, jó volt a viszonyunk de adódott egy kedvező lehetőség (autóbeszámítás) és úgy döntöttem, hogy kihasználom a kínálkozó alkalmat és belevágok mégha azért fájó volt is a búcsú.
Ezidáig jók a tapasztalataim az új szeretőmmel kapcsolatban. Tesztautóként vettem tehát nem én avattam fel elsőként, de miért lennék féltékeny, ha jól bántak vele. A korábbi autómhoz képest annyit érezni, hogy kicsit jobban kell pörgetni a motorját és megy a baba. No és a zavaró motorhang? Nem tudom miről beszélnek sokan, számomra kellemes duruzsolás a motortér felől érkező "zaj" ellentétben sok hozzászólóval. Ebben már van anyag és érződik is. A sokak által ugyancsak kritizált minőségre, anyaghasználatra kitérve annyit mondhatok, hogy mihez képest. A többmilliós autókhoz mérve valóban találni kivetnivalót. Megjegyzem, hogy nem szoktam a műszerfalat simizni, tapogatni, ennyire perverz azért nem vagyok igaz szeretem az autókat.
A kategóriaközeli társainak -mivel sokak szerint ez nem sorolható kategóriába- tud meglepetést okozni az überf.sza wágeneknek. Mielőtt valaki elfogultsággal vádolna és megkövezne elmondom, hogy szoktam más autót is vezetni (Chevrolet Lacetti, Opel Astra, Skoda Octavia többnnyire) így azért akad viszonyítási alapom olajevés, nyúlós váltó, kontrázó indexkapcsoló, bevillanó és úgymaradó visszajelző mondjuk. Bővölő tapasztalataimról fogom még írásom is terjedelmileg hízlalni.
- Eddig semmi.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | Swift Sedan 1,6 Manager | Következő autója? | Éljünk a jelenben kiélvezve minden pillanatát. |
Verdikt | (7.6/10) |