Folytatas korabbrol inmar 6000km
Az utobbi beirasom ota mar van 6000 valamennyi benne kozben a tel is ideert szoval kapott uj bakancsokat felnivel eggyutt.[pirelli}rohattul tapad az uton megkockaztatom jobban mint a nyari gumi ami hasznaltam nyaron!De fog is kopni rendessen!sportossan vezetve nem negypapassan en ogyan 7.8-8l korul jovok ki.de akkor majdnem mindenki mas mogotem for jonni.az igaz hogy elozeshez vissa kel valtani ha bisztosra akarsz menni es kell egy kis tartalek 3.5 ezer fordulat es folotte kezd beindulni es huzni,az alatt nehezkes elozni osszabb dolgot.Az ullest en is hallom neha nyikoorogni de a zene hallgatasnal mar nem erzekelheto.Tehat kapcsold a radiot hangossabra!DE komolyan egy kis WD40 megszunteti ugyanezt hasznald az ulleseket felnyito zar szerkezetre ha akadozik.A kocsi belso muanyagja tenyleg nagyon konnyen tud osszekarcolodni,vigyazzatok ra!!!A futes es ulesfutes nagyon klassz jbb es gyorsabban melegszik es melegit mint a bmw -nel tapasztalat!!A hatso csomagtarto mekem is szuknek alakult,igy hat kapot egy gyonyoru doboszt a tetejere ami tenyleg nagyon hasznos let es konyu a le es fel szerelese is.Egyedul a be es kirakodasa erdekes mivel ki kell nyitni az ajtokat es raalnia kuszobre mivel az auto magas epitesu.Azt hiszem egyenlore ennyi jut eszembe.Cso!
- A hátsó vezeto oldali ülés huzója szakadt szét garanciás két héten bellül kész volt ha akad ne huzzad erőssen!!!!
Szeged
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2008 |