Fiatalos Fiataloknak
Ez a masodik szuzukink az elso egy japan gyartasu szuzuki swift sedan volt es azt csereltuk le erre az sx4-re.Eddig meg nem bantuk meg.Elorre is bocsanat az ekezetek miatt de egy Amerikai laptopon irok mindent,nem magyar billentuzet.A kocsinak hihetetlen jo az utt tartasa a kategoriajahoz kepest.Mondom ezt ugy hogy legalabb 50-60 kulonbozo tipus autokat mini vant es luxus kocsit vezettem hosszabb idon keresztul.a kocsi rugozasat egy picit kemenyre hangoltak de az a magyar utakra kifelyezetten jo,ez nem egy cadillac-nek keszult.A motor 1.5-os nem versenyre szantak de mikor lenduletbe jon akkor megy mint a szelzaj is fel.ez volt egy vicc bar tenyleg megerosodik egy picit de az ebben a kategoriaban nem zavaro.A sokak altal tapasztalt zorgo hangokat meg nem tapasztaltam!A szelvedo oldalain levo haromsog oszlop nekem egyaltalan nem zavaroak.Akiknek ez zavaro ajanlom hogy probalja ki a chevy-nek az egyik regebbi modeljet (mini van lumina).A kocsi sokkal nagyobnak erzodik bellulrol mint kivulrol es ez koszonheto a nagy belmagassalnak.A hatso csomagtarto ok,ha tobb kell hajcsad le az uleseket .Akkor elviheted magaddal a fel hazat is es akinek ez sem eleg vegyen egy teherautot.Az ulesek jol tartanak kenyelmessebbek az elozo modellekhez kepest mint pl:Grand vitara regebbi modellek es suzuki swift.A fogyasztasa most meg olyan 7+ korul van dinamikus tempoval!Nem rossz!Ez egy szep es jol osszerakott auto tipikus suzuki.(leg uttobbi suzukim elment 320000km hibak nelkul)Felszerelesben megfelelo.Most ennyit az autorol kesobb irok meg.
- Meg semmi !!Ez mar a masodik de az elsovel se volt baj.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | – | Következő autója? | – |