ezüst nyíl
2007 áprilisába gondoltunk arra, hogy az kocsinkat kellene cserélni. Sokat gondolkoztam azon, hogy egy suzukiért érdemes e ennyi pénzt ki addni nekem 3.6 millába került de nem bántam meg. Előleg egy g astrám volt és szivem szerint annyira nem nyerte le a tetszénemet, hogy megint vegyek egyet és nem is sokkal let volna olcsob. Én nagyon örülök, hogy akkor a sx4 mellet döntöttünk mert munkába járásra használom a kocsit és sajna ellégé rossz az ut minösége de jól felveszi az utburkolati hibákat és nem nagyon érezzni. És szerintem a 16´ kerekek és a 205 gumik is teszik a dolgokukat mert ott tarcsák a kocsit ahol kell. Nekem nem zörög benne semmi mert sokaknál olvastam, hogy zörög a müszer fal. De a 1.5 motr sajnos tényleg kevésnek tünik bele de a kszni se kicsi azért. Klíma nékül meg el is megy de be bebcsólt klímával nem nagyon kell kamion sorokat előzni. És a nem tom annyra mondták, hogy a suzukik milyen keveset esznek nem tom mert nálam az átlag 7.6 klímával meg 8.5 körüli szokot lenni.
De ez még azért nem mondhatni sokknak szerintem. Én nagyon tudom ajánlani mindenkinek mert szerintem nagyon egyben van a gép és ennyi pénzért azért nem nagyon lehet válogatni mert egy megbízható kocsirol van szó.
( és egyet ajánlok személy szerintem, hogy mindenki kerülje el a F-betüt ezen azt értem, hogy francia ford és fiát)
- Egy jobb első index égö. Ja meg a kötelezö szervíz
Carmo Suzuki (Mátészalka)
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2007 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 20500 |
Előző autója? | astra g 1.2 16v | Következő autója? | nem cserélek szerintem egy darabig |
Verdikt | (6.7/10) |