Autók » Suzuki » Sx4 (2006)

Sx4 1.5 GS

Ez már egy jobb autó

Egy hónapja vettem az sx4-et,előtte Ignisem volt 6 évig, szerettem azt is de ez már egy jobb autó.
Jelentős a különbség főleg a futóműben sokkal lágyabb a rugózás az egész autó csöndesebb, és természetesen jobban is megy.
Az Ignishez képest a ködlámpa kapcsolóit vissza fejlődésnek találom,az egyik itt van a másikat keresd meg.
A kilátás oldalra a kocsiból az osztott Á oszlop miatt már élből még nagyobb odafigyelést igényel.
Az autóban az ülések kényelmesek és el lehet benne férni rendesen.
A hátsó ülések lehetnének kicsit kagylósabbak mert a kutyám panaszkodik hogy könnyen legurul hirtelen fékezéskor.
Viszont a csomagtartó bővítése a kétszeresen előre dönthető ülésekkel nagyon szuper.
1500km megtétele óta sok tapasztalatom még nincs az autóról, majd folytatom a cikket 1 év múlva.

- Autó megvásárlása után vettem bele egy új és nagyobb 52Ah akkumulátort mert már régi (4 éves) 44Ah gyári aksi gyenge volt.

Suzukiház Egressy út 21 évnyi pozitív szerviz tapasztalat az előző autóimmal.Szerelőim:Vados testvérek.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2008
Előző autója? Ignis Következő autója? talán sx4 új változat