érzékeny vad tüzes szerező
2008 szeptember végén vettem át. az előző swiftet cseréltem be az MÁR 3 éves volt és jó áron sikerűlt becserélni.előtte nem akartam ilyet mert gyengének találtam az 1.5-ös motorral főleg nem vvt igy alacsony fordulaton nagyon gyenge. Ez volt abajom a swifttel is kellett nagyon forgatni.De szeptemberben láttam a honlapon hogy van 1.6-os sima két kerekesbe is elgondolkodtatott. Igaz hogy csak gs felszereltséggel dehát nekem előtte is az volt.Szóval MEGY nem kell forgatni 1500-tol megy 5.-ben városban 60-tól szépen gyorsit 90-től még előzéshez sem kell visszakapcsolni. A klimát nagyon kicsit érzi inkább a 4 ill.5 személyt. a felszereltsége nagyon jó pl.:4 elektromos a. ülésfütés egyedi üléshuzat sötétitett hátsó ablakok kulcs nélküli inditás és ajtó nyitás.Kicsit a kesztyütartónálvalami rossz úton kicsit zörög de hát melyik kocsiba nem? aki azt mondja az hazudik. a swiftnél jóval nagyobb minden irányba, nagyon stabil.A motor bejáratós de már most sem fogyaszt sokat kb annyit mint at 1.3-as swift mert azt kellett pörgetni hogy igy menjen mint ez 8.5 l/100 km ez csak város araszolással a reggeli forgalomba. arádio jó 8 hangszórós hosszú az ülőlapja az ülésnek. egyszóval ez lényegében a swift továbbfejlesztve és megnövelve amérete akinek az jó ezt imádná. Aki meg szidja az ne vegyen mezitlábas autót mert azt tényleg nem lehet élvezni .Igaz tényleg nem olcsó de megéri :4 200 000ft a klima teljesen automata , este az egész müszerfal és kezelöszervek es a radio teljesen pirosan világit szóval eddig imádom
- semmi ,suzukisan jó benne minden. Előtte is Suzukim volt az új swift 3 évig hajtottam semmi gondom nem vele még gumit se vettem rá. Csak tényleg tankolni kellett bele ..goo!
suzuki generál semmi extra gyorsan végeznek és nem túl drágák az előzőnél is az első éves szerviz.:30 000 a második.:40 000ft volt a harmadikra nem kellett elvinnem mert becseréltem az sx4-re de mondták kb.:45 000ft lett volna
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | suzuki swift II | Következő autója? | vitara |