Dulifuli a kedvenc
Mint minden kis pénzű magyarnak nekem is suzukira tellett.99´-ben jött az első egy 1,0-ás Swift,majd követték a többiek,Swift sedánok,Ignisek.Nem értek egyet azokkal akik lenézik a Suzukit,merthogy az nem autó.Pedig Az!Ezen előzmények után vásároltuk 2007-ben kis vörös autónkat.Az elmúlt idő alatt és a lefutott km-ek alatt semmilyen problémám nem volt vele.A szervízköltsége elfogadhatő,bár az idén a két éves egy kicsit több lessz.Nagyon megszerettem a gépet,és azthiszem,hogy sokáig velünk lesz.Nálam nem zörög,nem nyikorog semmi,nem égtek ki az égők és a csomagtér is elég nagy.Azoknak üzenem akik panaszkodnak,hogy látták,kipróbálták és megvették,akkor meg ne panaszkodjon mert az autó akkor is olyan volt amikor csak nézte.Nem lett sem kissebb sem nagyobb.A fogyasztása pedig olyan,hogy egy 1200kg-os autó 5l/100km biztosan nem jár el,de átlagban még a 6.5l/100km is gyanús.Én amit eddig mértem kiszámolással,az autó átlagfogyasztásmérőjével,az vegyesben 7.1l/100km pedig nem hajtok mintaz őrült.Az eszünkön és a lábunkon nagyon sok múlik.Valószínű,hogy nyáron klímával ez még egy kicsit emelkedik is.Gondoljon bele mindenki,hogy kaja nélkül ő sem futná le a maratont az biztos.Én meg vagyok vele elégedve,és csak ajénlani tudom annak aki megbízható kis szervíz igényű,alacsony fenntartású autót akar.
- Semmi
Suzuki Barta Szekszárd