Az igazság!
Mikor megvettem tudtam, hogy mit veszek. Egy új SWIFT-ből ültem át! Nekem pont ez a kis többlet csomagtartó hiányzott. Az ülések nagyon kényelmesek. Ez egy más dimenzió! Hátul kényelmesen utazom, amit bekell vallani a Swiftben nem tudtam. A beltér lehetne talán szebb, de engem nem zavar a sok műanyag. Könnyű takarítani.
A nagy kerekek tetszenek, és nagyon stabilan fogja az autót./befekszik,mint cica az ágyba/ Én a fogyasztásra sem panaszkodom. Ha nem hajtom, és nem "csak boltba járok vele",hihetetlen fogyasztást produkál. 6 liter alatt! Amúgy meg vegyesben 7 körül eszik! A váltó, és a kuplung nagyon precíz. Igazi Japo! Ha körülnézek más típusok közt, nem találok ezért a pénzért jobbat!! Ilyen hitelfeltételekkel főleg! Persze mondják,hogy 3.5 milláért milyen németet kapni. Én új autóról beszélek. És azért vettem SX4-et,mert szerintem ez már kiszolgál jó ideig minket. És ha körülnézek az EU-ban ott nem, nézik le mert SUZUKI. Ez csak a magyar mentalitás! A tény, hogy egy nagyon jó, és megbízható autó. Hogy vannak hibái? Persze,de ha valaki azért bosszankodik ,és veri az asztalt, mert nyikorog ezeken az utakon a műanyag, akkor én azt mondom, igen ez faxa autó. Nem azt mondja, hogy cserbenhagyott megint ez a ez a dög! Nekem pl nem zörög a műszerfalam sem. Igaz nem Pesten lakom,de az utak itt is olyanok. Komolyabb vélemény apaszka honlapján akár
Itt vagyok megint! 2008. 08.
-mentek bele a kilométerek ,és még mindig szeretem.Sőt!!! Hiba még semmi azóta sem! És a fogyasztásom is egyre jobb!!! Egyedül a fényezést tartom gyengének! Szerintem nagyon vékony!!! Lehet,hogy csak én képzelem be,és a régi fényezéseket ,,,vastagságot várom el,de kíváncsi leszek a 12 év garira! A gyár mit kezd velünk? Ha lepattan egy kavicstól a festék azonnal kezelni kell!!! A rozsda nem vár,előjön egyből!
- Hátsó lengéscsillapítóm ,gariba cserélték! Légkondi átvételkor! Azt hiszem bizti hiány volt.
Kubat szervízben nem fogadtak. 7 hónapot vártam rájuk.Vittem máshova!
Géringer -Komárom .Korrektek,és gyorsak! Mint a filmekben,komolyan. Míg töltötték a papirokat,hoztak kávét...kedvesek,segítőkészek!
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | SWIFT 2006 os | Következő autója? | még marad egy darabig 10 évig kb |
Verdikt | (8.9/10) |