Atomot a szervízre
Sziasztok!
2006 tavaszán vettem meg ,tesztautó volt és jóval kedvezőbb áron jutottam hozzá mint az új ár.Bár hozzá kell tennem,hogy azóta már a nullkilómétereseket is ennyiér adják...A szervízzel a bajok már az elején kezdődtek,ugyanis a "drága" hollósék azután is nyugodtan használták a kocsit,miután lefoglalóztam náluk és egyben igéretet is tettek,hogy onnantól nem ül bele senki.Mikor ezt szóvá tettem,azzal magyarázták,hogy a kocsit néha lemossák és ezért változtatja a helyét.(naponta járok arra,így láttam ha ott volt/nem volt ott.Majd mire sikerült elintézniük a hitelt (kb 40 nap) odahívtak délután négyre a szalonba,hogy átvehetem a kocsit.A Kocsiban 600Km-el több volt mint amikor lefoglaltam és ráadásul külön kérésem ellenére sem szedték le róla a matricájukat ami a kocsi mindkét oldalát beborította.Na és persze este hatra bírták odahozni a megbeszélt 4 óra helyett.
Ennyit az idegbajról.... A kocsi egyébként majdnem tökéletes nekem.Most,hogy már lassan 30.000 km van benne a fogyasztása is lemászott 7,5 liter köré.Amikor megvettem még bőven 10 litert fogyasztott... Vannak apró hibái,mint például az ülés nyikorgása nedves időben,az ostoba sípolás amikor a kormányról hangosítom a rádiót (mégis mire figyelmeztet?) bezzeg ha a csatornaváltó gombot nyomom akkor szemernyi hangja sincs.A műanyag is borzasztóan karcosodik ha BÁRMI hozzáér de alapvetően elégedett vagyok a kocsival.Sőt!Javaslom mindenkinek akinek a megbízhatóság és a praktikum fontos, nem a társadalom demagóg megjegyzései a márkát illetően.
- Katalizátor csere 23000Km-nél (garanciális)
- Első fékbetét csere ugyanitt (hollósék nagy sz@rzsákok)
Suzuki Hollós
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2006 |