Autók » Suzuki » Sx4 (2006)

Sx4 1.5 GLX AC

Aki nem hagy cserben!

Én az első kiadások egyikét vettem. Nekem nem zörög a műszerfal sem a kesztyűtartó. Ha mégis hallok kisebb zörgéseket az inkább macskaköves utakon fordul elő, de mindannyian tudjuk milyenek az utak. Az a baj, hogy ha valaki új autót vesz, azt hiszi minden szuper és hibátlan, évekig csak hajtani kell. Sokan minden apróságba belekötnek és lehúzzák a sárga földig. Bezzeg, ha használtan vesznek autót pl.:1-2 vagy 3-4 éveset, érdekes mód nem kritizál mindent apróságot. Sokkal drágább autók lényegesen rosszabbak. Akár új akár pár éves. Csak el kell olvasni más márka népítéletét. Rögtön kiderül a Suzuki nem is olyan rossz autó! Én több mint 3 éve használom minden nap. Pöccre indul el se köhögte még magát csak megy! Hogy valami rosszat is írjak, a Suzukit utálók kedvéért: Az a-oszlop zavaróan már-már veszélyesen vastag. Lehetne kicsit erősebb több nyomaték. És lehetne halkabb, a fedélzeti számítógép elég kezdetleges (amatőr). Összegezve szerintem ennyi pénzért (3-milla körül) nem hiszem, hogy,sokkal jobb hibátlan új autót lehet venni. Ja és még egy megjegyzés pár ember majomnak hívja, akinek Suzukija van. Ezekből az emberekből hiányzik a minimális kultúra és tisztesség!!!Meg hogy,nem tudnak vezetni. Nem értem autó márkának mi köze a vezetői tudáshoz? Üdv minden elégedett és csalódott sx4 tulajdonosnak! FEFE

- Semmi.

Suzuki Gusztáv.