A típus leszolóinak
Azoknak szeretnék üzenni akik leszólják a típust.
Drága-vásárláskor nem volt drága? Ha igen senki nem tartott fegyvert a halántékodhoz.Valamiért még is megvetted.
Sokat fogyaszt- kinek a pap kinek a papné.Lábfüggő/80km/h 5seb. 5,4l ha nem figyelsz akkor simán város 7-8l 140-150-...190 senki ne csodálkozzon etetni kell a kicsikét.Ha kergetnek te is megszomjazol.Tudomásul kell venni meg kell adni amit megkíván./kötelező szerviz,olaj,szűrő cserék/
Drága a szerviz-Sajnos nem mindegy hova viszed én Bp.i vagyok itt egy 15k szerviz 33eft ugyan ez Bp.környék-vidék /szentes/17 eft ha üzemanyagot is hozzá teszem akkor is csak 23eft .nem mindegy körül kell nézni/csak egy pár telefon/.....megéri....
Ha valami rendellenes propblémád van akkor meg igen is fel kell keresni a szervizt és nem itt panaszkodni,
olvastam az egyik hozzászólást ,hogy többet volt szervizbe mint az utakon .Kell egy kermi vizsgálatot kérni előfordulhat,hogy nem sikerült rendesen összerakni itt Esztergomban emberek rakják össze nem tévedhetetlenek.Lényeg az ha megkap mindent és nem a gagyi olaj meg rossz üzemagyag és néha mennek vele 130 felett is akkor /gyártási hibáktól mentes/ kellemes kis jármű lehet belőle.Én nem csalódtam benne,előtte swift II 2évig,előtte 3-as golf.
- semmi
SUZUKI SZENTES