A fekete "csiga"
Az 1.3 Swiftet cseréltem le erre a winter felszereltségű modelre, ahhoz képest kényelmesebb, de lomhább autó, olyan öreguras. Tetszik, hogy magasabban ülök,tágasabb, picit nagyobb a csomagtér. Nem tetszik a gyorsulás. Az első úton belekezdtem egy olyan előzésbe ami a Swifttel lazán ment, alig fértem be, gázadásra nagy hang minimális gyorsulás, de már megszoktam nyugisabban vezetek.
Alapjában így akciós áron megérte az autó, kevesebbe került mint annak idején a Swift.
2009.02.07
Kezdem megszeretni az autót már 5000 kilométer van benne, még most se romlott el semmi, nem is zörög nyiszog mint ahogy másoknál olvastam, nem is olyan öreguras, csak kicsit nyomni kell neki :) Meg volt vele az első hosszabb utam német autópályán 800 km, a GPS szerint mért 158km/óra átlag sebességgel 9,6 liter fogyasztást produkált, az nem is olyan rossz. 185km volt a max többet nem bír, akkor viszont a pillanatnyi fogyasztás mérő 13,6 litert mutatott 160km-nél 11,6 azt hittem az átlag fogyasztás lesz vagy 12 liter, de ezek szerint a pillanatnyi fogyasztásmérő kalap sz*rt sem ér.
- Nem romlott még el semmi,a hátsó rendszámtábla tartón kivül nem zörög semmi.
Limuzin Autóház Debrecen
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2008 |