A ÉN autóm! :)
2009. 01. 21.
Nos... Az én rézvörös szerelmemet 2008. 11. 03-án vettem át. Van benne távirányítású központi zár, klíma, ülésfűtés, fűthető tükrök, ködlámpa, CD-s magnó + 6 db hangszóró és adtak hozzá egy garnitúra téligumit lemezfelnire szerelve, "ajándékba". Az 1200-es zsigulimhoz képest (amit már kb 1 éve eladtam) maga a csoda! Hozzáteszem, a papírok kb 2 héttel előtte el lettek indítva. Tehát az autóval semmi gondom, a letekert 3200 km után! Tökéletesen elégedett vagyok. Nem zörög semmi, nem esett ki semmi. A Faternak 1,3-as Swift Sedan-ja van. Ha abba beleülök mintha egy matchbox-ba ülnék. Majdnem a földre kell leülnöm, a szélvédő olyan, mint egy tank lőrése... na de mindegy. Én nem azt hajtom! :)
Az 1000 km-es szervízzel nem voltam megelégedve. Bementem a kereskedésbe, jeleztem, hogy miért zaklatom őket. A hölgyike elkérte a szervízkönyvet és a kulcsot és kedvesen közölte, hogy várjak. Na mondom kimegyek egy cigire. Látom ám a fickó kijön, beül az autóba és elmegy a gárázsok felé. Mondom megyek én is, aztán megnézem mit csinálnak. Mire odaértem, már az ajtó be volt csukva... Kb 30 perc múlva hozta a kocsit. Gondolom megittak egy kv-t, lepecsételték a szervízkönyvet és kész. Tudom én is hibás vagyok/voltam, mert jelezhettem volna az elején, hogy jelen szeretnék lenni az autó átvizsgálásánál... hát igen. Nem baj, van Zalaegerszegen is szervíz és még közelebb is van.
Visszakanyarodva az autó tulajdonságaihoz, a csomagtartó tökéletesenelég egy TE.CO-s bevásárláshoz, lehajtott ülésekkel pedig mosógép is kényelmesen befér, sőt nyárigumi garnitúra (205/60R16) + 3 fő. Ki-beszállás az én 180 cm-es magaságommal nem gond, a párom(Ő 175 cm) viszont egy párszor összekente a nadrágja szárát mire megszokta.
A fogyasztása átlag 6,5 - 7,5 liter között mozog.
Az A oszlopot már megszoktam, nem zavar. Hiba eddig semmi és remélem nem is lesz!
Majd még jövök, ha lesz még tapasztalat! :)
- Semmi!
Castrum Ferreum Kft. Szombathely