A DÖGÖS VÖRÖS
Az előző autómhoz képest nagy ugrás.Főleg menettulajdonságban és felszereltségben.Egy kicsit lassan indul meg de aztán megy mint a cunami.Jő hosszúak a fokozatok,városban 3. max.4. fokozatot használom.A fogyasztásmérő 6,5-6,8-at mutat vegyes üzemben.A motor egy kicsit tényleg hangos de szerintem így "FÉRFIAS"!Kanyarban jól fekszik,igaz a rugózás egy kicsit sportosra sikerült.Hiányolom a kézifék alatti tárolót!Az A oszlop holttere nagy!Hátsó ablaktörlő kicsi.Sebváltó hidegen kicsit nehezen jár.A 4x4 rendszer eddíg jól szerepelt.Vizes és sáros úton is.A zene szépen szól főleg mp3-ban.A műanyag sok és hajlamos a zörgésre.A csom.tartó éppen elég.Viszont egyszerűen bővíthető.Öt személlyel is elég tágas.Egy hete vizsgázott az ESP.90-es tempónál kutya kisétált elém.Fék,közben kormány jobra-balra,aztán az autó ment tovább mintha mi sem történt volna.A műanyagok kicsit zórógnek de kis trükkökkel orvosolható a probléma.A héten dagonyáztam vele.Egy napos eső után bementem egy szántóföld bekötőútjára.Igaz nem elsőre de kijöttem vele ráadásul hátramenetben.A fűtést-szellőzést tényleg szokni kell.Folyt.köv.
- Egy bizti
Suzuki Pila Pásztó