A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Suzuki » Swift (2017)

Swift 1,2 GL+ 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

A szokásos japán átlagautó,kiemelkedő minőségben.

Szöveges ítélet

Az autót 2019 nyarán vettem Németországban szalonból. 16 km volt benne,ami ugye null kilométeresnek számít.Fekete metál festés,tolatókamera stb, ami itt Comfort az Magyarországon a GL+ felszereltség,de csak majdnem. Itt ugyanis van olyan,hogy Német változat,vannak benne apró pluszok,amik esetleg más országokban nem kaphatóak.És ez igaz az alap verzióra is.De nem ez a lényeg.Ami nagyon tetszik,az a fogyasztás. Most 10.01.2020 van,megy a fűtés és így fogyaszt 5 litert,javarészt városban használom. Nyáron légkondi mellett 4,6 volt a fogyasztás.Ha hazautaztunk vele Magyarországra,a több mint ezer kilométert alig picivel több mint egy tank benzinnel tettük meg. konkrétan 48 literből kijött.Jó, tudom,dízelesnél még kevesebb lenne, de ez is nagyon remek!!! A páromnak tavasszal vettünk egy másik suzukit,szintén szalonból,egy Celeriót,ami szintén nagyon jó volt,de beleszeretett az enyémbe,ezért vettünk neki is egy új Swiftet.Ugyanolyan felszereltséggel,ugyanolyan színnel, aztán néha kavarodunk,ki kiét vezeti :D Legenda vagy sem,de a német benzinnel többet bír menni az autó,ezt tpasztaltam,legalább 50-70 kilométer a német benzin javára, ez mitől van???Nem vagyok kis darab,100kg, de nagyon kényelmes számomra. a csomagtartója is megfelelő,három ember,szülők+gyerek,csomagját elnyeli és vígan hordozza. Az autó könnyű,a rádiója megfelelő,ülése kényelmes,jól tart,hosszú úton sem fárasztó. Ami negatívum,nincs benne pótkerék.Ez a defektjavító szett nem a legjobb ötlet. Éjjel,sötétben ki keresgéli a gumin a lyukat,pláne esőben? Szerencsére nem volt rá szükség soha.Azért ezt az egykettes motort választottam,mert megfelelő karbantartás mellett,ez a motor örök élet + tíz év. Karácsonyi hazautazásnál az út mellett lerobbant hazafelé tartó autók között nem láttam lenézett Suzukit,még régebbi évjáratút sem.Ellenben levetett német prémiumokat annál inkább.Nem kell félteni ezt a kiskocsit,meg tudja védeni a jó hírét. Aki hezitál egy ilyen autó vásárlásán,csak ajánlani tudom,tegye meg bátran. Kap egy nagyon megbízható,hűséges társat akár évtizedekre is. Sok jót hallok az új,szintén Japánban gyártott Ignisről is,remélem,hamarosan azt is kipróbálhatom ;) Made in Japan Forever

Hibalista

- semmi

Ide hordtam szervizbe

Németország

Értékelése: 10

Képek az autómról

Fenntartási költség (10) Évjárat 2019
Kényelem (10) Használati időtartam 1 év
Teljesítmény (10) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (10) Vezetett km 5000
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás 4 l
Előző autója? twingo Következő autója? Ignis
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (10.0/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Suzuki Swift 2017 (2017)

További ítéletek (21 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)