Autók » Suzuki » Swift (2005-2010)

Swift SWIFT 1,3GS

Vörös rakéta

2006 juniusában döntöttem el hogy lecseréljem az alig 3 éves WagonR-emet na nem azért mert valami problémája lett volna valaha is, a birtoklási vágy hajtott odáig hogy nekem is legyen egy új Swiftem.Megjelenésekor beleszerettem az egész autóba, csak akkor még az előző Suzi nagyon fiatal volt nem akartam még megválni tőle.
De eljött az én időm egy év mulva becseréltem, azóta minden nap amikor az autóval menni kell örömmel tölt el.Egyszerűen csodálatos kis autó nálam semmi hibát még nem produkált. A vezetési élmény fantasztikus legjobban a gokartéhoz hasonlitható.Néhány nagy autóhoz szokott ismerősöm a próbakör után megkérdezték hogy ez biztos SUZUKI.Azt hiszem aki ezt az autót választja mindennapos használatra nem fog csalódni benne ha kell városi takarékos kisautó ha kell akkor országuti versenyautó.Lehet hogy egy kicsit elfogult vagyok a SUZUKI iránt de azt hiszem lehetek is mert már ez a harmadik SUZUKI-m (8 éve Suzuki tulajdonos vagyok) de azóta a kötelezö szervizeken kivül nem költöttem szerelőre.

- SEMMI!!!

SUZUKI-TREFF Szolnok-Tiszaföldvár

A szerviznek csak azért adtam 8 pontot mert az autómba alig két hónapos korában beletolatott egy friss jogositványos ur és osszehorpasztotta az első lökháritót.Mivel az autómnak elég ritka szine (rézvörös) van ezért a fényezéssel voltak problémák.A végleges színt a harmadik átfényezéssel találták el, állitólag a gyár nem jól adta ki a szinkódot.Ha ezt az apró malört nem számolnám akkor mindenféle képpen 10 pont járna a szerviznek.Kötelező szerviznél viszont gyorsak pontosak, igaz még csak az 1000-es szervizen voltam.

Fenntartási költség (8) Évjárat 2006
Előző autója? WagonR+1,3GLX Következő autója? SWIFT Sport
Verdikt (8.2/10)

Suzuki Swift 2005 (2005 - 2007)