Autók » Suzuki » Swift (2005-2010)

Swift 1,3 GLX AC CD

Vigyázzunk rá!

Tehát, az autó csodáltaos csak sajnos más emberek nem vigyáznak rá, én hiába teszem. Nemrég összerugdosták, 130.000 forintba kerül a javítása. Persze a rendőrséget abszólút nem érdekli a dolog. A másik észrevétel, hogy a mostanság tv-ben játszott reklém, mely szerint a kis bordó suzukira nem raknak kerékbilincset kamu:). Mi tegnap kaptunk pedig ugynolyan bordó. Úgy látszik nem volt olyan kedves az emebr:)(. Az autó egyébként csodálatos, nagyon szeretem vezetni. Eddig még semmi hiba nem jött elő, az autó zörgésén kívűl, de a szervízben megcsinálják. Mindnekinek csak ajánlani tudom!

- Zörgő motorháztető, tengelykapcsolónál gumicsere, de erről mindenki fog kapni értesítést

Suzuki Pest

Fenntartási költség (7) Évjárat 2005
Megbízhatóság (9) Vezetett km 12000
Előző autója? ax Következő autója? suzuki
Verdikt (7.9/10)

Suzuki Swift 2005 (2005 - 2007)