Autók » Suzuki » Swift (2005-2010)

Swift 1.3 gs ac

Vidám nagyseggű gokart :)

20000 km -el vettem használtan egy jo ismerőstől,előtte egy volvo 460 full-om volt,aggodtam hogy nehezen fogom megszokni a méretkülönbséget.röhejes,de a kerekek fesztávja ua mint a 4.6 méteres volvonak,ezért nagyon stabil,kanyarban gokartos feelingje van.32000 km van most benne,és nem tudok hibárol beszámolni.csendes,kényelmes, minden hibátlanul müködik,és legföképp olcso a fenntartása.az 1.3 as nak 180 körül van a vége,130 tol jön a szélzaj,ami nem olyan rossz érték.ami zavaro:a jobb hátso ablak fix része zörög a keretében(király magyar utak:(()hidegen idétlen kuplung(nehezen érzékelhetö fogáspont)a gyári hangszorok szart sem érnek,már ki is dobtam mindet.a fogyasztás reális 6.5 vegyesen,marha erös a fütés és a hütés,a csomagtarto pici,sérülékenyek a belsö müanyag felületek.buta hátso ajto zárás(gc kivitel)összességében elégedett vagyok vele,pláne hogy a cimboráim 2x drágább autoi mennyi hibát produkálnak(német francia tipusok).ja és imádják a csajok!!!:)

- semmi

suzuki kistarcsa

Fenntartási költség (9) Évjárat 2005
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 20000
Előző autója? volvo 460 Következő autója? csak japán vagy koreai.
Verdikt (7.8/10)

Suzuki Swift 2005 (2005 - 2007)