Autók » Suzuki » Swift (2005-2010)

Swift 1.3 GS

Van baja, de szerettem

0,km-esen vettem,elsö héten elkezdett nyikorogni az elsö futömü,föleg,ha átmentem egy fekvörendörön,visszavittem beolajozták a szilenteket,elmúlt.Útána zárásnál elkezdett iszonatos zúgó hangot adni a bel elsö központizár motor,visszavittem kicserélték,majd jött az elsö fék,olyan hangot adott ki,mint ha vason lenne a fékbetét arra azt mondták,hogy környezetbarát fékbetét van benne,ami nagyon kemény,ne foglalkozzak vele,majd ha elkopik kicserélik puhábra.Aztán elkezdett nyikorogni a kuplung,kicserélték az alsó felsö munkahengert.A vezetöülésem az majdnem végig nyikorgott,csak mindig elfelejtettem szólni a szervizbe. A fogyasztás városban 9liter körül volt kicsit sok,föleg klimával úgy 10liter volt és elég lomha is volt.Klima nélkül 2személyel jól ment.Autópályán 130km/h alatt jól fogyasztott 6liter körül,de 130 felett ismét 10 liter.
A belsejéröl annyit,hogy kényelmes szép,tetszett,csak gagyi müanyagokból készült,könnyen karcolódott benne minden.
Már eladtam,mert nagyon sokat esik az ára,és gyerekem születik és a babakocsit nem lehet belerakni.Még hálistennek idöben adtam el,nem buktam sokat

- Bal elsö központizár motor,bal elsö űlés,kuplung,fék,futómü.

Suzuki szerviz

Fenntartási költség (6) Évjárat 2006
Előző autója? 525 TDS Következő autója? Renault laguna
Verdikt (6.4/10)

Suzuki Swift 2005 (2005 - 2007)