Vagány ezüst golyó
Két éve vettem az autót, azóta hajtom, nyúzom.
Szerintem ha eegy ilyen kis autó simán viseli a strapát, évi 50e km-et leteker a magyar utakon, és nem esik szét, az nem rosz. Nekem nagyon bejön, először is a formálya miatt vettem, sosem gondoltam volna hogy mire nem képes kis jószág ez.
Van pár vélemény mi szerint benzin zabáló dög, nem tudom hogy csinálnak egyesek 7-8 literes fogyasztásokat, nekem városban nem eszik többet 6-nál, pályán 140-nél 7,2, 1500 km-en keresztül hegyen völgyön Lyon-ig. Még a franciák is csodájára jártak, a kintöltött egy hét alatt nem tudtam vele úgy parkolni, hogy ne álják körbe, mi is ez???
Hibáit inkább az utakra fognám, na meg persze hogy mindenkemény műanyag, ezért zörög, de zörög más is, haver új astrája szintén. Ami igazán nem tetszik benne hm... olyan nincs, tudtam mit mire veszek, teljesen megvagyok vele elégedve, nem értem egyesek mit panaszkodnak, kényelmetlen, kicsi, gyenge, sokat fogyaszt... 4 ember 1 hét motyóval bőségesen befér...
- Műszer falon középen található kijelző nem jelezte a fogyasztást, és külső hőmérsékletet, jobb hátsó kerékcsapágy (garanciális csere), jobb hátsó ajtó zár, belülről nem működik.
Autó Szántó (Zalaegerszeg)
Sziget Autóház (Szigetvár)