TÉVEDTEM!!!!!!!!!!
Nem hittem volna,hogy egyszer egy Suzukit fogok dicsérni, de majdnem 6 hónapig énis egy kölcsön swifttel rohangáltam és nagyon megváltozott róla véleményem. Eddig a Suzukit fikázók csoportjába tartoztam,mert a régitől hányni tudtam volna,de úgylátszik a Suzuki felébredt és elkezdett autókat gyártani! Amíg használtam nem kíméltem és semmi hiba nem jelentkezett.
Egy 3 éves modellt kaptam, sokminden volt benne,de nem volt azért full-extrás. Teljesen jó vezetni,más autó után is jó beleülni.A nagy műszerfalnak köszönhetően az ember elég messze ül az elejétől és úgytudom a nagy műszerfal biztonsági szempontból nagyon jó. A szélvédő kifejezetten távol van. Így a műszerfalnak köszönhetően egész nagy-autós belülről. Néztem a szélességét papíron és meglepődtem ,hogy ennyire a széles autók közé tartozik,bár ránézésre is széles. A nyomtáv kegyetlen széles ,a kerek a kocsi sarkaiban vannak és rövid autó ezért a kanyarban brutális az élmény. A kényelemről annyit,hogy elől kifogástalan hátul viszont a rövidség szól ellene,a szélesség nagyonjó a váll simán elfér,de a lábnak kevés a hely.
- Nem hittem el,hogy semmi,de már elhiszem,hogy az új suzukik jók!
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Almera | Következő autója? | már suzuki is lehetséges,csak pénz kérdés |
Verdikt | (8.9/10) |