Autók » Suzuki » Swift (2005-2010)

Swift 1,6 SPORT

SWIFT SPORT - CSAK JOBB ÉS JOBB LESZ

Írtam már párszor róla, a helyzet változatlan!

Most, hogy az apró zörgéseket a szerviz 10 perc alatt megszűntette, sokat javult, az egyébként is kellemes és meggyőző kép. - NEKEM - A beltér változatlanul tökéletes, egy kartámasz még be fog kerülni, kipróbáltam, 19e-t megér az biztos. A motor most ért be igazán, simult, megy, kiismertem - ha ellustítom, túráztatni kell és magához tér-, találtam tuningbox-t hozzá, ha meggyőznek, hogy nem teszi tönkre, és keret is lesz rá, bele fogom rakatni. 10 - 15% többletet ígér, de nekem elsősorban az kéne, hogy 2000 körül is azt tudja amit 4000-től. Autópályán 130-140 között légkondival 7,5 körül fogyaszt, városban szintén, bár most inkább este és 7végén használom, dugók helyett 2keréken gurulgatok. A DIESEL 320-330as ára óta a 98-as 311ért már szinte olcsó:). Most hétvégén egy 3l-es 230 lóerős jaguár s-type nem bírt velem autópályára felgyorsuláskor, kellemes érzés volt:),..bekapcsolt a Zsuszi-fék, ezért nem tudom meddig bírtam volna vele..
Szóval nagyon szeretem, nagyon megérte! Egy bőr-műszerfalnak tudnék még örülni, de asszem sokat kell még gyűjtenem hozzá…

- Még az elején a kuplung munkahenger, zörgött az ajtóban a kilics és a zár közötti bowdenpár, már nem zörög

Szuzuki Plusz!

A munkahengert egy déleőtt alatt kicserélték, de az ajtó zörgésével, most már úgy gondolom, nem akartak foglalkozni. 10 perces meló volt a másik helyen kár értük, így csak 7es

Szuzuki Óbuda!

1éves kötelező, drága volt (asszem) 30e, de sok kis apróságot megcsináltak, az említett ajtózörgést 10 perc alatt megoldotta, szivacsokat rakott a bowdenek és a lemez közé(otthon könnyedén megoldható), minden általam kreált hibát ellenőriztek, végig ott álldogáltam mellette, még örült is, hogy belepofáztam az ajtónál, hogy mi zöröghet, nem neki kellett sakkoznia - 10es

Fenntartási költség (9) Évjárat 2007
Előző autója? Yaris 1.0 Következő autója? ?
Verdikt (8.5/10)

Suzuki Swift 2005 (2005 - 2007)