Autók » Suzuki » Swift (2005-2010)

Swift 1.3 glx

Suzuki Papp oda ne vigyétek

Alapvetően jó!
Ami tetszik: futómű, motor, külső design
Ami nem tetszik:ülések nekem kényelmetlen, belső müanyag kárpit, kuplung kicsit érdekes, váltó cd-s rádio nem tud mp3-at
hátsó csomagtérajtó nem nyilik elég magasra + éles sarkai vannak egyszer majdnem megölt

- kiégett izzók hátsó teleszkópok cserélve
- elsőfutómü hiba

Suzuki papp Eger.

Hihetetlen mi folyik némelyik márkaszervizben.
Először is nem nézhetem mit is csinálnak a saját autómmal elküldenek a szervizből hogy ott nem tartózkodhatok.
Hozzánemértő emeberkék dolgoznak az autókon.
Elég gyakran cserélődnek ott a szerelők már ez eleve elretennti az embert hogy odavigye az autóját nincs kiben megbiznia mindig más nyúl hozzá van kire átháritani a hibát a kolegám szerelte aki már nem dolgozik itt és ezzel el van intézve.
Még egy pár évvel ezelőtt volt a régi suzukimon ugy szétrancsirozták a váltoolaj leeresztő csavar fejét hogy azt már a jóisten sem szedi ki onnan. Mikor számonkértem rajtuk csak ennyi volt a válasz:megoldjuk Hát nem sikerült.
Azóta haragszom a Suzuki Papp autóházra !!!

Fenntartási költség (5) Évjárat 2006
Előző autója? swift Következő autója? nemtom
Verdikt (5.3/10)

Suzuki Swift 2005 (2005 - 2007)